Header ad
meet the Pros

Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου αρθρογραφία! Εύχομαι οι δημοσιεύσεις μας να σας ενδιαφέρουν και να βρείτε χρήσιμα στοιχεία και διαρκή ενημέρωση. Λίγα λόγια για μένα! Είμαι εν ενεργεία αθλητής μπάσκετ και έχω καταφέρει το χόμπι μου να είναι και επάγγελμα! Κάτι άλλο που μου πρόσφερε το άθλημα είναι να σπουδάσω Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Όσο για το πλήρες βιογραφικό μου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ! Για την επικοινωνία σας μαζί μου κάντε κλίκ στα παρακάτω εικονίδια...

Άρθρο145

Ο Κώστας Χατζηχρήστος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές βελτίωσης της αθλητικής ικανότητας των παικτών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Στους αθλητές με τους οποίους συνεργάζεται συμπεριλαμβάνονται παίκτες της Εθνικής Ελλάδος αντρών, αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος γυναικών, καθώς και επίλεκτοι αθλητές μικρότερων ηλικιών.Ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ και το NCAA, διατελώντας βοηθός γυμναστή στο πανεπιστήμιο του Texas και πρώτος γυμναστής στο Πανεπιστήμιο της Georgia. Ακόμα, εργάστηκε σε κορυφαία προπονητικά κέντρα, όπου είχε την ευκαιρία να προπονήσει αθλητές από το NFL, NBA, καθώς και από άλλα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε σαν γυμναστής στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ομάδες με τις οποίες συνέδεσε το όνομά του με επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ εφάρμοσε πρωτοποριακά και καινοτόμα προπονητικά προγράμματα, συμβάλλοντας στην επιτυχία των ομάδων, αλλά και στην ανάδειξη νέων παικτών, όπως του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και πολλών άλλων. Από το καλοκαίρι του 2014 εργάζεται ως επικεφαλής γυμναστής (head strength & conditioning coach) στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Άρθρο14

Κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος απόφοιτος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Λαϊκό» και στο Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σήμερα, εργάζεται στο Διαιτολογικό Τμήμα του Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας με αρμοδιότητα την διαιτολογική κάλυψη εσωτερικών ασθενών στις κλινικές: Νεφρολογική, Χειρουργική, Ορθοπεδική, Καρδιολογική, Παιδιατρική, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς και ασθενών από το διαβητολογικό, ενδοκρινολογικό και αντι-υπερτασικό ιατρείο.

Άρθρο11

Μάνος Μανουσέλης έχει μακρά θητεία στον επαγγελματικό αθλητισμό, συνολικά 31 χρόνια! Η εμπειρία του ως προπονητής, δάσκαλος και αξιολογητή ταλέντων τον κάνει πιο πολύτιμο συνεργάτη στην ελίτ των κορυφαίων ομάδων στη Ελλάδα! Τα τελευταία χρόνια εργάζεται για την Εθνική Ομάδα, κάτω των 16 ετών, της χώρας μας με επιτυχίες σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως του Κιέβου, της Ουκρανίας, και πάντα ως επικεφαλής προπονητής. Στο παρελθόν εργάστηκε ως βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού (σε συνεργασία με τον μύθο του μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη), όπου ήταν ο κύριος υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση τακτικής, καθώς και του scouting! Ως προπονητής του ιστορικού συλλόγου Πανελληνίου, την περίοδο 1999-2005, στην Γ Εθνική κατηγορία βοήθησε τον σύλλογο να επιστρέψει στην Α1 Εθνική!

Άρθρο2

Ο Θανάσης Κοκαλιάς ειναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με Εξειδίκευση στο Αθλητικό Δίκαιο. Παρέχει τις νομικές του συμβουλές και υπηρεσίες σε πλήθος επαγγελματιών αθλητών, σωματείων και ανώνυμων αθλητικών εταιρειών από όλο το εύρος του αθλητισμού, ενώ έχοντας διατελέσει και ο ίδιος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής σε υψηλό επιπεδο για πολλά χρόνια, γνωρίζει σε βάθος τις ιδιαιτερότητες που απαιτεί ο χειρισμός των υποθέσεων που μπορει να αντιμετωπίσει ενας επαγγελματίας αθλητής απο την αρχη και σε ολη την διάρκεια της καριέρας του. Σημερα διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, στελεχωμένο με έμπειρους και απολύτως εξειδικευμένους συνεργάτες.

Άρθρο1